Yemeksepeti’ne Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri’nden çifte gümüş ödül

Yemeksepeti, Türkiye Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde (TCXA / Türkiye Customer Experience Awards) bu yıl iki önemli kategoride Gümüş Ödül kazandı. 2008 yılından bu yana müşteri deneyimi alanında uluslararası yarışmalar düzenleyen Awards International’ın Türkiye’de bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiği ödül töreninde Yemeksepeti, “Customers at the Heart of Everything” ve “Best Use of Customer Insights and Feedback” kategorilerinde başarı gösterdi.

Awards International tarafından düzenlenen ve müşteri deneyimi alanında dünya çapında kabul gören TCXA, Türkiye’deki müşteri deneyimi uygulamalarını tanıtmayı ve ödüllendirmeyi amaçlıyor ve müşteri deneyimi uygulamalarını kutlayan en önemli global ödül organizasyonu olarak dikkat çekiyor.

KULLANICISINA VERDİĞİ DEĞERLE YEMEKSEPETİ, ÖDÜLLERİ TOPLADI

Çeşitli sektörlerden 40 şirketin müşteri deneyimi projeleriyle katıldığı ve toplamda 70 jüri üyesinin değerlendirdiği yarışmada, Yemeksepeti fark yaratan müşteri etkileşimleri ve kullanıcılarının sesini dinleyerek elde ettiği içgörülerle dikkat çekti. “Customers at the Heart of Everything” kategorisinde, Yemeksepeti’nin kullanıcılarına kendilerini değerli ve anlaşılmış hissettirdiği kişiselleştirilmiş ve anlamlı etkileşimler ön plana çıktı. “Best Use of Customer Insights and Feedback” kategorisinde ise Yemeksepeti, farklı kanallardan topladığı verilerle kullanıcılarının ihtiyaçlarını belirleyip, bu doğrultuda aksiyon aldığı çalışmalarıyla ödüle layık görüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx