Sahildeki terk edilmiş tekneler kaldırıldı

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde denize tekne indirme-bindirme alanı olarak kullanılan bölgede sahipsiz tekneler tespit edildi. Bodrum Bölge Liman Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, terkedilmiş halde bırakılan 4 tekne bir katamaran da dahil olmak üzere vinçler yardımıyla denizden çıkarılarak ilgili yediemin firmasına teslim edildi.

Deniz kirliliğinin önlenmesi amacıyla yapılan çalışmaların yarımadanın diğer bölgelerinde de devam edeceği vurgulandı. Bodrum Bölge Liman Başkanlığı, sahipsiz teknelerin denizde başıboş dolaşmasının önüne geçmek için çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

Çin, Tayvan BM üyeliğine karşı çıktı: ‘Topraklarımızın ayrılmaz bir parçası’

Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, Tayvan’ın Birleşmiş Milletler (BM) ve diğer uluslararası kuruluşlara katılım hakkı olmadığını öne sürdü. Ning, Tayvan’ın bunun için “hiçbir dayanağı, gerekçesi ya da hakkı” bulunmadığını kaydetti.

Cengiz Holding, Kazdağları’nı 240 günde çöle çevirdi

Çanakkale Bayramiç’e bağlı Hacıbekirler köyünde maden sahası hızla genişletildi Ağaç katliamı yürek sızlattı, köylüler maden yasasının geçmemesi için savaşıyor.

Somali’de askeri helikopter alev alarak havaalanına düştü

Somali’deki Aden Adde Uluslararası Havalimanı’nda bir askeri helikopterin inişi sırasında düştüğü bildirildi. Düşen helikopterin Afrika Birliği’ne (AU) ait olduğu kaydedildi.

Uçakta ortaya çıktı! Tam 60 santimetre u

Melbourne’den Brisbane’e gitmek üzere hazırlanan uçakta yük bölümünde yılan bulunması, uçuşun yaklaşık 2 saat gecikmesine neden oldu.

ABD’deki mahkûmlara Peru zindanlarının kapısı aralandı

Peru Adalet ve İnsan Hakları Bakanı Juan Alcántara, ABD ve diğer ülkelerden gelen yabancı mahkumların Peru cezaevlerinde barındırılması olasılığına hükümetin karşı çıkmadığını açıkladı. Bakan, bu durumun uluslararası sözleşmelere uygun olması halinde …

Ukrayna, anti-personel mayınlarının kullanımını yasaklayan Ottawa Sözleşmesi’nden çekildi

Ukrayna’nın, anti-personel mayınlarının kullanımını, depolanmasını, üretimini ve devredilmesini yasaklayan 1999 Ottawa Sözleşmesi’nden çekildiği öğrenildi.