Galaxy Z Fold 6 kamerası farklı mı olacak?

Samsung’un merakla beklenen yeni telefonu Galaxy Z Fold 6 bu kez kamera tasarımıyla gündemde. İddiaya göre Z Fold 6 kamerası, Samsung’un diğer katlanabilir modellerden farklı olacak. İşte detaylar…

Galaxy Z Fold 6 kamera tasarımı ortaya çıktı!

Galaxy Z Fold 6 temmuz ayında piyasaya sürülecek olsa da kamera tasarımı şimdiden gün yüzüne çıktı. Samsung hakkında yaptığı haberlerle tanınan ICE UNIVERSE isimli kullanıcı, yeni tasarımı “İşte Samsung Galaxy Z Fold 6’nın kamera detay tasarımı.” notuyla paylaştı.

Yeni tasarımda kamera lensinin etrafında metal bir ray ve buna ek olarak bir miktar doku görüyoruz. Bu daha önceki Samsung tasarımlarında olmayan bir görünüm. Ayrıca belirtmek gerekir ki, Galaxy Z Fold6 muhtemel kamerasını gösteren bu fotoğrafın bir kısmı yapay zeka ile üretildi.

Galaxy Z Fold6 performans sonuçları geçtiğimiz günlerde çıkmıştı. Geekbench 6 puan tablosuna göre modelde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci var. 12GB ram ve Android 14 işletim sistemiyle gözüken Samsung Galaxy Z Fold6 ‘ananas’ kod adlı sekiz çekirdekli bir işlemciye ve Adreno 750 GPU‘ya sahip. Telefon Geekbench testinden tek çekirdekte 1964 , çoklu çekirdekte 6619 puan aldı. Bir önceki model Galaxy Z Fold5’in aynı testten 1943 ve 5123 puan almıştı.

Samsung Galaxy Z Fold 6’nın bilinen özellikleri şöyle:

Özellik Detaylar
Model Numarası SM-F956U
İşlemci Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3
Bellek 12GB RAM
Ekran 7.6 inç katlanabilir AMOLED panel
Kamera 50 MP ana kamera, 10 MP telefoto kamera (3x zoom), 12 MP ultra geniş
Ağırlık 239 gram
Kalınlık 11 mm kapalı durumda
İşletim Sistemi Android 14
Tanıtım Tarihi 10 Temmuz 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx